top of page
Kattenpootjes.JPG
IMG_9031_edited.jpg

Kalender 2023

Op deze kalender staan twaalf maffe dieren illustraties. Er valt iedere maand wat te lachen met de funny kalender. Zo is er zelfs een die, hoe kan het ook anders, over mondkapjes gaat!  

De kalender kan vanaf 3 oktober besteld worden.

ps; Zelf kom ik er niet op voor, ik krijg namelijk binnenkort mijn eigen verjaardagskalender van de "Wereld van Moos". Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws over deze kalander.

Elke maand een nieuwe funny tekening

Kattenpootjes.JPG

Voor elke maand wordt een leuke unieke tekening gemaakt met dieren. Zo is er natuurlijk ook eentje met mondkapjes. 

Kattenpootjes.JPG
pippi kalender.jpg

Pippi

struisvogels kalender.jpg

Zingende struisvogels

tijger kalender.jpg

Tijger met poetsende prairiehondjes

Genoot (of misschien wel geniet) je ook zo van de avonturen van Pippi Langkous?  Het stoere Zweedse meisje dat altijd dolle avonturen met haar paard Witje en aapje meneer Nilsson beleefde? Regelmatig raakten ze verzeild in spannende avonturen. Voor de kalender houden Witje en meneer Nilsson de wacht. Maar waar is Pippi nu toch gebleven?

Op bezoek in de dierentuin Wildlands, maakte mijn vrouwtje een foto van een struisvogel die verwoed op het raam tikte; Achteraf leek het wel of hij zong. Dus het schetsboek werd ter hand genomen en het plaatje voorzien van niet een, maar wel drie zingende struisvogels.  Ouderwetse microfoon erbij, koptelefoon op en zie, de groep Bird Beat is geboren!

De referentiefoto van deze gapende tijger, maakte mijn vrouwtje tijdens een workshop in de Big Cat Sanctuary in Kent, Groot Brittanie. Het plaatje deed haar wel wat denken aan een moment van gebitsverzorging. Ze besloot hierop twee prairiehondjes voor het tandenpoetsen in te zetten maar…. hoe ga je dat nu doen? Met wat passen, meten en schetsen, werden de prairiehondjes getekend in een klimtuigje, gewapend met tandenborstel en tandpasta. De poetsbeurt kan beginnen.

Wanneer komt mijn vrouwtjes kalender uit?

Kattenpootjes.JPG

De kalender van mijn vrouwtje is klaar.

bottom of page